Dag 8
13 juli 2016 - Yosemite Valley, Verenigde Staten
De laatste dag in Yosemite. Na weer een frisse nacht starten we met het ontbijt. We gaan vandaag een wandeling rondom Mirror Lake maken. Het is een wandeling van een uur of 2-3. Het is erg rustig, we komen bijna geen mensen tegen. Het is een leuke wandeling tussen de bossen. Helaas worden we veel geprikt door muggen. Na de wandeling gaan we wat eten in Curry Village. Nog even wat kleine boodschappen meenemen en weer terug naar de camping. We gaan nog weer zwemmen in de veel te koude rivier. Op een gegeven moment zien we aan de overkant van de rivier een hert. Als we terug naar ons plekje lopen zien we het hert weer staan. We kunnen haar goed bekijken want als we langslopen op nog geen meter afstand blijft ze gewoon staan. We eten lekker makkelijk een boterhammetje en dan koelt het zoals gewoonlijk weer snel af. We pakken de spullen zo goed als mogelijk is alvast in zodat we morgen weer vlot op weg kunnen.
Jan en Rinny:18 juli 2016Wat mooi als je dit van zo dichtbij mag meemaken. En, en nog wat rijker geworden in Las Vegas??