Dag 1
6 juli 2016 - California, Verenigde Staten
Vanochtend vroeg op. Op weg naar Dusseldorf, zonder problemen vinden we de parking waar de auto 4 weken blijft staan. We worden met een busje naar de vertrekhal gebracht. Bagage inchecken en door naar de controle. Voor de bodyscan staat een rij dus hier moeten we even wachten. Daarna kunnen we door naar de paspoortcontrole. Bij de gate aangekomen moeten we nog een tijdje wachten voordat we mogen boarden. De jongens vinden het erg spannend. Ze hebben nog nooit gevlogen dus de spanning is van ze af te lezen. Wij vlogen met Delta Airlines en dat is prima bevallen. Op Atlanta hebben we een vrij korte overstaptijd dus dat was nog een beetje spannend of we het zouden halen. De gebruikelijke controles zijn snel klaar dus alles verloopt soepel.Ruim op tijd zijn we bij de gate en zien we dat er vertraging is. Uiteindelijk ruim 2 uur later mogen we het vliegtuig in. Daar krijgen we te horen dat het vliegtuig nog niet mag opstijgen ivm het weer. Dus nog meer vertraging. Eindelijk vertrekken we naar LA. Na de landing snel de koffers op halen en met de shuttle bus naar de autoverhuurder. Dit gaat ook vrij snel en zitten we in de auto. Alleen jammer dar er niet iemand even een korte uitleg geeft over de auto. In het donker snappen we helemaal niks van alle knopjes. En het is ook even kijken hoe je in een automaat moet rijden. Eindelijk komen we in ons hotel aan. Nette ruime kamer. Lekker even douchen en slapen, het was tenslotte een lange en vermoeiende dag
Johan en Rommert:9 juli 2016Voor jullie allemaal wel spannend zo'n lange vliegreis. Geniet van alles wat komen gaat en zet af en toe de tijd maar even stil. Have a nice stay in the USA!
Jan en Rinny:10 juli 2016Jammer hoor de vertraging, maar wel een leuke foto van slapende jongens op de grond. Tis toch maar erg spannend als je zo jong al helemaal naar Amerika mag vliegen.
Patricia vermeulen:10 juli 2016Lieve schat ben blij dat jullie goed aangekomen zijn gekomen fijn om dit zo telezen begrijpelijk dat de jongen het spannend vinden vliegen is ook best spannend hi vooral voor het eerste keer maar je bent er nu dat is mooi nu gaat je vakantie beginnen gaaf jij in america is het het heerlijk eten mooi dat jullie alles hebben kunnen vinden kampeerspullen dat is inderdaad raar dat je niet met creditkaart kon betalen maar gelukkig is alls gelukt en kan jullie mooie reis beginnen ik wens jullie een hele fijne vakantie schat en geniet ervan